Ipari csarnok, állattartó telep zártcellás szigetelése szórt purhabbal

A szigeteléssel és építkezéssel foglalkozó szakemberek gyakran tapasztalják, hogy az előregedett, beázó hullámpala, lemeztető, illetve palatető bontásra kerül. Az anyag elszállítása bontás után igen költséges és problémás a tulajdonos számára.

Ezen elöregedett és beázó tetőtípusok szigetelésére, ,,megmentésére’’ kiváló lehetőséget kínál a zártcellás szigetelés, purhabbal. Ne pazaroljunk!

Felszórás során a zártcellás poliuretán hab szigetelő réteg minden rést, hézagot, repedést kitölt és eltömít – légmentesen. Teljesen egybefüggő, varratmentes és hőhídmentes felületet képez, ami víz- és párabiztos. Hőt és hangot profi módon szigetel.

A zártcellás szigetelés olyan tartást ad a szerkezetnek, amely csökkenti a fűtési és hűtési költségeket. Ez kiváltképp ipari csarnokok, állatartó telepek esetében lehet jó hosszú távon, de természetesen családi házak esetében is. A lemeztetőről többé nem csapódik le a páravíz, így az épületben tartózkodók, emberek, állatok egyaránt megfelelő komfortérzetet és életteret nyernek.