Autómentés árak a Lukács autómentőnél

Budapest a szakterületünk

Cégünk székhelye a fővárosban található, ezért elsőrsorban az autómentés Budapest területén a specialitásunk. Egyik fő szempont volt megalakulásunkkor, hogy szolgáltatásaink árait ne emeljük az egekbe, és ehhez továbbra is ragaszkodunk. Természetesen, a legkedvezményesebb feltételek mellett Budapesten és környékén dolgozunk. Mindegyik szolgáltatásunk esetében igaz, hogy nem számolunk fel kiszállási díjat Budapest területén és 10 km-es körzetében. Tekintsük át a továbbiakban, mit is tudunk nyújtani, ha Ön segítségre szorul! És azt is megnézzük, milyen árakra kell számítania, ha minket választ!

Általános tudnivalók a szolgáltatásaink árazásáról

A legfontosabb tulajdonságunknak a megbízhatóságot tartjuk. Munkánk során is törekszünk arra, hogy ennek megfeleljünk. Ezért kivétel nélkül mindig előre közöljük az adott mentés árát. Az Ön telefonhívása során közölt részletek alapján megszabjuk az autómentés árát. Ennek tudatában Ön dönti el, hogy igényt tart-e szolgáltatásunkra. Nincsenek meglepetésszerű plusz árak, csak amire számít! Fontos megjegyezni, hogy különösen bonyolult autómentés megoldásakor cégünk fenntartja a jogot az egyedi árszabásra és annak alkalmazására. Persze, az ügyfelet erről is időben tájékoztatjuk. Az alábbiakban felsorolt árak bruttóban értendőek.

Szogáltatásaink: autómentés és autószállítás, bikázás, kerékcsere

A autómentés és autószállítás alapdíja 7 999 Ft. Ezzel az összeggel Budapesten és 10 km-es körzetében számolhat. Tudja, itt nem számolunk fel kiszállási díjat! A bikázás és kerékcsere kevésbé bonyolult problémák, általában a helyszínen megoldhatóak. Bár kétségkívül ugyanolyan bosszantóak mint egy leállás vagy meghibásodás. Emiatt az áruk is alacsonyabb: alapdíjuk 5 999 Ft. Vidékre is a segítségére sietünk, itt azonban az árak máshogyan lakulnak. Ne felejtse el: Budapesttől távolabbi eseteknél 100-150 Ft-t kilométerenként + ÁFA-t számolunk fel!

Mi minden tartozik még egy autómentéshez?

Beletartozik az oda-vissza út, a gépkocsi egyszeri fel- és levétele, az autópályadíjak belföldön, illetve 30 perces várakozási idő is. Emellett négy utast is elszállítunk is díjmentesen, az általuk választott helyszínre. A járművet is az Ön által választott tetszőleges helyre szállítjuk. Legyen az az otthona vagy jól megbízható autószerelőjének műhelye.