Használt asztali számítógép garanciával? Igen a Jebetonál!

Mai világunk szerves részét képezi a technika, sokaknak már szinte elképzelhetetlen az élet nélküle. A számítógépek nyújtotta lehetőségek tárháza is jelentősen kibővült a gyors fejlődésnek köszönhetően. A változások miatt a nagyvállalatok pár évente cserélik a teljes számítógép állományukat, ami sokszor őrült összegekbe kerül. Viszont a használt számítógép piac ebből sokat profitál, mivel ezek a még teljes értékű készülékek nem kerülnek a süllyesztőbe.

Egy multi által lecserélt gép tökéletes választás lehet otthoni felhasználóknak, ha olcsón minőségi használt asztali számítógéphez szeretnének hozzájutni.

Egy pár éves, másodkézből vásárolt PC semmivel sem tud kevesebbet, mint egy új. Nem beszélve arról, hogy a cégek mindig törekednek prémium kategóriás készülékek beszerzésére annak érdekében, hogy minél ritkábban kelljen szervizelni. Természetesen ezek a gépek rendszeres karbantartáson esnek át, így mindig naprakészek. Mindezekből következik, hogy anyagilag sokkal jobban megéri használt asztali számítógépet venni, mivel ezek minőségi alkatrészekből épülnek fel.

Egy jó alap számítógép a későbbiekben is folyamatosan bővíthető a felhasználó által, ráadásul használt PC garanciával is elérhető a JEBETO-nál.

Használt asztali számítógép vásárlása esetén gyári garancia nem kapható, viszont a Jebeto-nál akár több évnyi jótállást is vállalnak termékeikre. A cégektől érkező számítógépek alapos átvizsgáláson mennek keresztül, valamint javításra kerülnek az esetleges hibák. Ez általában jelzésre is kerül a vásárló felé, hogy döntésében megerősítsék.

A használt számítógép szaküzletből történő vásárlásának újabb pozitívuma, hogy a felhasználó számára helyben tudnak cserélni bizonyos alkatrészeket.

Így tehát, ha a kiválasztott gépben HDD van, de az ügyfél SSD-t szeretne bele, akkor ennek cseréje gördülékenyen megy. Nem kell a vásárlónak külön kikeresni az interneten az új alkatrészt, illetve a beszereléssel sem kell vesződnie.

Mire kell figyelni tehát használt PC vásárlásakor?

  • Ellenőrizze a papírokat, jótálláshoz szükségesek lesznek
  • Ha csak lehet, próbálja ki a gépet az üzletben (működés, jogtiszták-e a programok rajta stb.)
  • Legyen kritikus (ne dőljön be a „túl jó” áraknak)

A legfontosabb minden esetben az, hogy merjen a felhasználó kérdezni! A JEBETO szakemberei készségesen segítenek, amennyiben valami nem világos a számítógépekkel kapcsolatban.

Ne költsön vagyonokat új számítógépekre, amikor használt PC garanciával megvásárolható a JEBETO-nál.